Topshop i Gøteborg!

Nå er klokken straks 09.00, og vi er almost ready to go!
Ville bare fortelle om en ting vi plutselig kom over i går! Min snille Geir ville "la meg kikke" i (en av) Zara butikken(e) jeg hadde sett tidligere at de hadde her i Gøteborg! Så vi fortet oss hjem etter Gekås, så vi skulle rekke den før den stengte.

Og da jeg hadde vært innom der en tur, så gikk vi altså rett på en annen kjent butikk, eller en som jeg har kun lest om og sett på i nettbutikken; nemlig Topshop! Jeg ble helt satt ut, for jeg ante jo ikke at de hadde det her liksom! Har bare hørt om den, og at det er en butikk som bør sjekkes ut hvis du er i London. Og at de skal åpne i Oslo også snart! Og så går jeg rett på den her!!
Men fikk bare så vidt stukket nesen innom da, for de holdt akkurat på å stenge. Bare for å kunne si at jeg har "fysisk" vært i Topshop butikken! ;) Og når jeg sjekket mer om det på internett, så fant jeg ut at de har faktisk 5(!) butikker av dem her i Sverige! Crazy :D (Og ingen i Norge...)

Nu kør vi!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

guroopstad

guroopstad

21, Hå

Jeg er en jente, på 21 år, som misliker det meste i livet. Men egentlig så tror jeg nok at jeg bare er misunnelig på alt det "alle andre har"

Kategorier

Arkiv

hits